Çok fazla kullanıcı kitlesine sahip olan ve inanılmaz bir derecede gelişmeye devam eden dev yazılım Facebook, bir ilke daha imza attı ve geçmişte yapılıp, yüklenen tüm bilgilerimizi ortaya çıkartmaya karar verdi.

Bilişim dünyasının ne kadar insanoğlu için son derece yararlı bir kaynak olduğunu söylesek de, bazen bazı kullanıcıların acı gerçeklerini gözler önüne serme konusunda da çok iddialı.

Zaman tüneli adındaki bu yenilik, Facebook’u kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren paylaştığınız bilgilerin hepsini tarih sırasına göre dokümanını çıkartabiliyor.

Yani bu demek oluyor ki, yaptıklarınızı merak edenler, sizler hakkındaki eski bilgileri bir tıkla ortaya çıkarabiliyor. Eğer bu uygulananın size de yapılmasını istemiyorsanız. Takip etmeniz gereken program şöyle.

Çıkan bu bilgilerin erişilmesini engellemek için, Facebook size 1 hafta zaman veriyor ve bu bir hafta içerisinde bu uygulamanın sizin hesabınızda gerçekleştirilmesini engelliyorsunuz.

Eğer bu 1 hafta içerisinde engellemezseniz, bilgilerinize rahatlıkla ulaşılabiliyor ve isteyenler elde edebiliyorlar. Bu uyarının kısa bir zaman sonra yapılacağı duyuruldu, benden söylemesi.